Ilja's 5D Aura-healing / reading

 

Heb jij (of je kind) last van:

* Overprikkeling

* Stress en spanning

* Blokkades

* Knelpunten en beperkingen

Aura Healing 5D

Ilja's 5D AURA Healing / Reading helpt jou aan:

* Rust,

* Ruimte,

* Ontspanning

* Beter in je vel zitten

 

Wat doet Ilja's 5D Aura Healing / Reading:

Heel simpel gezegd haalt het de energie van alle zwaarte, stress, spanning uit je aura waardoor je je weer rustig, beter, ontspannen, en lichter voelt. 

 

Ilja's 5D Aura Healing / Reading bestaat uit 5 delen:

De algemene start bij de healing is dat ik me afstem op je energie en dat je aura weer goed neergezet wordt, voordat ik verder ga met de 5 punten hieronder:

  1. Entiteiten; dit kan een energie zijn die niet naar het licht is gegaan, of een cluster van emoties die een eigen leven zijn gaan leiden (elementalen)

  2. Auralifters; Deze energie is vergelijkbaar met die van entiteiten, alleen is het heftiger en intenser en kan je gedrag door veranderen. Mensen met en psychische aandoening, zoals een psychose,  hebben vaak veel auralifters in hun energie.

  3. Zware en negatieve energie; alle energie dat jij hebt opgepikt van andere mensen, haal ik voor jou uit je aura zodat jij daar geen last meer van hebt.

  4. Interne overprikkeling; als je emoties naar binnen slaan en je veel piekert kan dit ook vanuit je innerlijk overprikkeling veroorzaken.

  5. Alles wat weggehaald is uit je aura, wordt weer aangevuld en je wordt afgeschermd en beschermd. 

 

Hoe is Ilja's 5D Aura Healing / Reading ontstaan:

De Aura Healing 5D heette eerst Aura Healing EHBO (eerste hulp bij overprikkeling).

Ik heb deze healing zelf ontwikkeld door te proberen om mijn eigen overprikkeling en energie meer te neutraliseren, omdat ik zoveel oppik van mijn omgeving.

Deze healing heeft mij een groot deel van mijn leven teruggegeven, omdat ik nu een manier gevonden heb om zelf mijn overprikkeling te lijf te gaan. 

In 2017 startte ik met het geven van een Aura Healing bij mezelf en mijn dochter, omdat we allebei heel prikkelgevoelig zijn. Zoekende naar een manier om het voor ons beiden makkelijker te maken om na een lange dag bij te komen, probeerde ik dit energetisch te helen. Steeds meer mensen vroegen mij dit bij hun en hun kind te proberen en al doende leerde ik dat wat ik voelde en zag ook een grotere betekenis had dan alleen overprikkeling. Ik ontdekte dat ik specifiek blokkades aanvoel in het energiesysteem van de mensen die ik hielp. Door hierover te praten en feedback te ontvangen, leerde ik gaandeweg steeds meer over de energie die ik voelde en zag. 

De Aura Healing EHBO werd daardoor de Aura Healing 5D; de energetische vervuiling die je niet goed verwerkt en die trauma of blokkades kan veroorzaken, kan ik voor je helen. Door de healing wordt de energie verhoogd naar de energie van de 5e Dimensie; vandaar de naam Aura Healing 5D.

Vanaf 15 september 2021 is de naam (weer) veranderd; Ilja's 5D Aura Healing / Reading. Omdat ik deze healing zelf ontwikkeld heb, en het effect ook heel anders is dan een algemene aurahealing, kan ik er niet omheen dit ook in de naam weer te geven: Ilja's 5D Aura Healing / Reading. 

Let wel; ik heel niet jouw blokkades en trauma, maar wel de energie die daaromheen hangt en jouw weerstand daartegen beperkt je om verder te komen in je leven. Als die energie geheeld is, kan jij zelf je trauma en blokkade loslaten.

Prijs:

Prijs 60 euro per Healing (ex BTW)  Op afspraak op afstand en een geschreven verslag nadien.

Prijs 70 euro per Healing (ex BTW)   Op afspraak op afstand via een videoverbinding waarin de healing /reading wordt nabesproken.