Overprikkeling en onverklaarbare klachten door aardstralen / straling

Hooggevoelige mensen zijn meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels. Dit kan o.a. sensorisch, emotioneel of energetisch zijn. Waar weinig aandacht voor is en wat ook niet zo bekend is, is dat je ook gevoelig kan zijn voor straling zoals aardstralen. Aardstralen zijn een  vorm van energie die uit de aarde omhoog komt en onverklaarbare klachten kunnen veroorzaken, mits je daar gevoelig voor bent.

Lees meer »

Van 3D naar 5D

Sinds een aantal jaren is het heel goed voelbaar voor de sensitieve medemens; de energie van de aarde verandert. We gaan van 3D naar 5D, van dualiteit naar non-duaal en voorbij de polarisatie. 

Lees meer »

HSP, angst, paniek en ademhaling

Hoog-sensitieve mensen hebben eerder en vaker last van stress, gezien de prikkelgevoeligheid van deze mensen (ons), waardoor ze (we) ook gevoeliger zijn voor hyperventilatie, angst en paniek. In dit artikel lees je een andere, alternatieve benadering van deze klachten én een mogelijke oplossing.

Lees meer »

Ik voel, ik voel wat jij niet voelt....

Dit blog is geschreven voor iedereen die naast een hoogsensitief persoon leeft als partner, vader, moeder, broer, zus, kind etc., en die niet altijd begrijpt wat hoogsensitief zijn inhoudt. De titel van dit blog omschrijft eigenlijk alles al, ik voel en beleef meer en intenser dan jij en het duurt bij mij langer voordat ik dat allemaal verwerkt heb.

Lees meer »