Van 3D naar 5D

De energie van de aarde wordt hoger, wat betekent dat voor jou?

Sinds een aantal jaren is het heel goed voelbaar voor de sensitieve medemens; de energie van de aarde verandert. We gaan van 3D naar 5D, van dualiteit naar non-duaal en voorbij de polarisatie. 

Voor mij als energetisch werker betekent het praktisch gezien dat ik 5 jaar geleden en langer terug vooral spirituele mensen volgde waarvan ik dacht dat hoe zij het zeiden het zo moest.

Ik moest mijn verleden verwerken, mijn innerlijke kind omarmen, de familielijn helen en dan pas zou ik verder kunnen groeien. Ook kon ik geen healings op afstand verrichten, want dat moest altijd ter plaatse gedaan worden en de entiteiten en auralifters die ik voelde bestonden niet. 

Heel lang heb ik dat gevolgd, want ik wist niet anders. Maar 5 jaar geleden ben ik hierin mijn eigen pad gaan volgen. 

Door heel veel healing te geven en feedback te vragen op wat ik voelde, realiseerde ik mij dat door de snelle verandering van de energie van de aarde, ook de energie van healing verandert. 

De vormen van energetisch werk die nu nog steeds gedaan worden, zoals reiki is voor de oudere generatie passend, want zij resoneren met de reiki energie.

Maar de nieuwere generatie Nieuwetijdsmensen hebben al een veel hogere energie dan de Reiki energie. Dit zorgt ervoor dat zij zich niet prettig voelen bij Reiki. 

 

Het nare hieraan is dat de nieuwe generatie kan denken iets verkeerd te doen of dat energie juist niet goed voor hen werkt, maar dat is dus niet zo. De energie die ze zelf hebben is al veel hoger dan de Reiki energie.

Zij zouden moeten starten met energetisch werk dat past bij hun eigen hoge trilling zoals 5D energie.

In de 5D energie hoef je niet eerst je hele familielijn te helen of terug te gaan naar je innerlijke kind. Het kan veel simpeler:

De 5e dimensie is een ‘staat van zijn’. Een vorm van transparantie waar je jezelf in kan zetten. Als je je dan focust op hetgeen waar je mee zit; de emotie van angst bijvoorbeeld. Dan voel je via die 5e dimensie energie dat de angst oplost. Het is weg… je staat er boven, of eigenlijk overzie je alles vanuit die transparantie. Niks kan je dan meer raken en de energie voelt hemels aan.

Maar praktisch gezien leven we wel hier op de aarde en is het verrekte moeilijk om continue in die 5D energie te verblijven. 

 

Tips om in de 5D energie te komen:

 

* Probeer alles wat je voelt er te laten zijn, zonder weerstand en zonder oordeel

* Je ervaart dan een staat van ‘zijn’ die transparant aanvoelt

* Vanuit die staat van transparantie stem je je af op je emotie / gevoel

* Vraag het universum je te helpen het te helen

* Even wachten… en dan is het weg

 

Wil je graag hulp hierbij? 

Je bent welkom om Ilja's 5D Aura Healing / Reading te bestellen en wellicht daarna via onderhoudsmethodes dit proberen vast te houden . Kijk bij aanbod voor de mogelijkheden. 

 

Liefs van Ilja 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.