Reactie plaatsen

Reacties

D
12 dagen geleden

Beste Ilja, in navolging van mijn zoon en vrouw heb ik besloten om de 5D healing te ervaren. Ik vind het bijzonder dat je zo goed kan omschrijven wat er bij iemand speelt en ook fijn dat je de energie goed kan zetten. Het inzicht heeft me geholpen en ik voel me weer in mijn kracht komen. Nogmaals bedankt voor je hulp!

Amanda
12 dagen geleden

Nadat mijn zoon een 5d healing mocht ontvangen van Ilja en ik zag wat dat met hem deed in positieve zin. Heb ik zelf ook besloten deze 5d healing uit te laten voeren. Het voelde ontzettend fijn. En gaf ook weer mooie inzichten. Ook het verslag wat je naderhand krijgt is duidelijk en helder. Hier kan ik echt weer wat mee! Nogmaals dank je wel lieve Ilja

Caroline
24 dagen geleden

Hoi Ilja,
Ik wou je nog even bedanken wat je voor mijn dochtertje en mij betekend hebt..
Jij wist er precies de vinger op te leggen.. terwijl ik in het dagelijkse leven vooral het gevoel heb dat ze misbegrepen wordt. .
Het bracht veel rust in haar ❤️

San
3 maanden geleden

Wekelijks in balans komen door de healings / 5d sessies op afstand is super fijn als je hooggevoelig bent. Geeft zowel inzicht in hoe terug in eigen kracht te komen en zwakt ook negatieve gevoelens enorm af door het er te laten zijn. Ondanks ik Ilja nog nooit ontmoet heb voelt dit heel vertrouwd en kan ik zeggen dat ik enorme stappen heb gezet qua ontwikkeling op spiritueel niveau maar ook als persoon. Kortom aanrader als je balans kwijt bent en vooruit wilt komen. Liefsss!

Anoniem
3 maanden geleden

Ilja is fantastisch, eindelijk hebben we iets gevonden dat werkt voor onze dochter. Haar healings helpen onze dochter met het omgaan met haar hooggevoeligheid en (traumatische) angsten. We zijn Ilja ontzettend dankbaar en heel gelukkig dat ze op ons pad is gekomen. Ilja is echt een stralend lichtpunt voor hooggevoelige kinderen in nood. Nogmaals enorm bedankt!

Amanda
4 maanden geleden

Gisteren heeft Ilja bij onze zoon een 5d aura healing uitgevoerd. Dit omdat wij al zeer lange tijd tegen ongewenst en angstig gedrag aanliepen. Al jaren hebben wij een zoektocht hierin. Met soms wel resultaat en soms niet. Uiteindelijk toch de stap gezet om de 5d aura healing te doen. En daar heb ik nog geen spijt van. Na de healing was mijn zoontje super relax. Dat voelde hij zelf ook. Het bedritueel is jarenlang een strijd geweest. Maar het ging zo relax. Er is een hoop gebeurd bij hem op energetisch gebied. En dit gaat hem zeker helpen. Ilja is een zeer prettige vrouw. Het voelt echt veilig bij haar. Ook het verslag wat je krijgt is fijn. Dan kan je alles nog is rustig nalezen en laten bezinken! Ik heb er alle vertrouwen in dat we mede door Ilja weer op de juiste weg zijn gezet! Nogmaals dank daarvoor! Liefs Amanda

Mendy
4 maanden geleden

Via de kindercoachlijn afgelopen donderdag Ilja gebeld. Ik zat er helemaal doorheen met mijn 2 jarige zoontje en zijn heftige gedrag. Ilja voelde een hele hoop overprikkelt de energie om hem heen en heeft dit gelijk weggehaald. Ze heeft een aantal dingen bevestigd die ik al wist en ons doorverwezen. Ik heb mijn zoontje weer terug. Zelfs zijn energie voelt weer licht en luchtig. Ik had niet beseft hoe zwaar en negatief zijn energie voelde de afgelopen maanden. Wat ook zijn weerslag heeft op mij. We gaan aan de slag met zijn blokkade en komen daarna terug voor een behandeling voor ons beide. Weet je, het heeft zo moeten zijn dat Ilja op ons pad kwam en ons heeft geholpen. Ik kan niet in woorden uitbrengen hoe dankbaar ik ben voor wat ze voor mijn zoontje en mij heeft gedaan. Heel erg bedankt!

Nancy
6 maanden geleden

Hey Ilja, wat een ervaring! Het is alweer een paar weekjes geleden dat je de healing deed, maar het lijkt nog steeds door te werken. Ben super blij met alles. Dank je wel. Absoluut een aanrader!!
Groetjes
Nancy

Femke
7 maanden geleden

Ik heb Ilja in eerste instantie benaderd voor een 5D Aura Healing/Reading voor mijn 2 kids. Na contact met Ilja hebben we besloten om het hele gezin te doen. Ja, zelfs mijn man wilde hier wel aan mee werken ;-)
En ik ben nog nooit zo blij geweest met deze keuze!

We kregen na de 5D Aura Healing/Reading een uitgebreid verslag die echt zoooo herkenbaar is voor alle vier. En ook dingen die zij gewoon helemaal nooit heeft kunnen weten kwamen in het verslag naar voren.

Door haar healings/readings vallen er veel dingen op zijn plek en is er zoveel meer herkenning, waardering, acceptatie binnen mijzelf en het gezin dat ik het iedereen kan aanraden!!

Lieve Ilja nogmaals bedankt!! -x-

Christa
8 maanden geleden

Ik geef eerlijk toe dat ik vooraf erg kritisch was over de werkwijze van Ilja. Ik vond het erg moeilijk om te zien dat dit zou kunnen werken. Maar wat een fijn contact. Ilja stond open voor de situatie. Zonder oordeel of vooroordeel. Ze luisterde goed naar mijn zoon zijn gevoel en ook naar ons gevoel. Ze luisterde naar waar wij behoefte aan hadden en wat ze voor ons kon betekenen. Alleen dit was al super. Bij de 5D healing heeft ze echt een duidelijk beeld kunnen scheppen van mijn zoon. Bizar om te zien hoe ze hem op afstand precies op papier kan samen vatten. Ze heeft zich meer dan voldoende ingezet om hem te helpen uit het diepe dal waar hij dus al in zat. Ook gaf ze eerlijk toe dat alleen dit niet voldoende was. Ze gaf tips waar we verder kunnen zoeken. Want de scherpe randjes zijn er dan wel af, de angsten en spanningen zijn er zeker nog wel. Ja deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat iedereen jaarlijks een healing zou moeten krijgen om gewoon te zien. Waar sta ik. Dank je wel Ilja, je hebt deze ongelovige ander laten denken