Reactie plaatsen

Reacties

Amanda
2 dagen geleden

Gisteren heeft Ilja bij onze zoon een 5d aura healing uitgevoerd. Dit omdat wij al zeer lange tijd tegen ongewenst en angstig gedrag aanliepen. Al jaren hebben wij een zoektocht hierin. Met soms wel resultaat en soms niet. Uiteindelijk toch de stap gezet om de 5d aura healing te doen. En daar heb ik nog geen spijt van. Na de healing was mijn zoontje super relax. Dat voelde hij zelf ook. Het bedritueel is jarenlang een strijd geweest. Maar het ging zo relax. Er is een hoop gebeurd bij hem op energetisch gebied. En dit gaat hem zeker helpen. Ilja is een zeer prettige vrouw. Het voelt echt veilig bij haar. Ook het verslag wat je krijgt is fijn. Dan kan je alles nog is rustig nalezen en laten bezinken! Ik heb er alle vertrouwen in dat we mede door Ilja weer op de juiste weg zijn gezet! Nogmaals dank daarvoor! Liefs Amanda

Mendy
6 dagen geleden

Via de kindercoachlijn afgelopen donderdag Ilja gebeld. Ik zat er helemaal doorheen met mijn 2 jarige zoontje en zijn heftige gedrag. Ilja voelde een hele hoop overprikkelt de energie om hem heen en heeft dit gelijk weggehaald. Ze heeft een aantal dingen bevestigd die ik al wist en ons doorverwezen. Ik heb mijn zoontje weer terug. Zelfs zijn energie voelt weer licht en luchtig. Ik had niet beseft hoe zwaar en negatief zijn energie voelde de afgelopen maanden. Wat ook zijn weerslag heeft op mij. We gaan aan de slag met zijn blokkade en komen daarna terug voor een behandeling voor ons beide. Weet je, het heeft zo moeten zijn dat Ilja op ons pad kwam en ons heeft geholpen. Ik kan niet in woorden uitbrengen hoe dankbaar ik ben voor wat ze voor mijn zoontje en mij heeft gedaan. Heel erg bedankt!

Nancy
2 maanden geleden

Hey Ilja, wat een ervaring! Het is alweer een paar weekjes geleden dat je de healing deed, maar het lijkt nog steeds door te werken. Ben super blij met alles. Dank je wel. Absoluut een aanrader!!
Groetjes
Nancy

Femke
3 maanden geleden

Ik heb Ilja in eerste instantie benaderd voor een 5D Aura Healing/Reading voor mijn 2 kids. Na contact met Ilja hebben we besloten om het hele gezin te doen. Ja, zelfs mijn man wilde hier wel aan mee werken ;-)
En ik ben nog nooit zo blij geweest met deze keuze!

We kregen na de 5D Aura Healing/Reading een uitgebreid verslag die echt zoooo herkenbaar is voor alle vier. En ook dingen die zij gewoon helemaal nooit heeft kunnen weten kwamen in het verslag naar voren.

Door haar healings/readings vallen er veel dingen op zijn plek en is er zoveel meer herkenning, waardering, acceptatie binnen mijzelf en het gezin dat ik het iedereen kan aanraden!!

Lieve Ilja nogmaals bedankt!! -x-

Christa
4 maanden geleden

Ik geef eerlijk toe dat ik vooraf erg kritisch was over de werkwijze van Ilja. Ik vond het erg moeilijk om te zien dat dit zou kunnen werken. Maar wat een fijn contact. Ilja stond open voor de situatie. Zonder oordeel of vooroordeel. Ze luisterde goed naar mijn zoon zijn gevoel en ook naar ons gevoel. Ze luisterde naar waar wij behoefte aan hadden en wat ze voor ons kon betekenen. Alleen dit was al super. Bij de 5D healing heeft ze echt een duidelijk beeld kunnen scheppen van mijn zoon. Bizar om te zien hoe ze hem op afstand precies op papier kan samen vatten. Ze heeft zich meer dan voldoende ingezet om hem te helpen uit het diepe dal waar hij dus al in zat. Ook gaf ze eerlijk toe dat alleen dit niet voldoende was. Ze gaf tips waar we verder kunnen zoeken. Want de scherpe randjes zijn er dan wel af, de angsten en spanningen zijn er zeker nog wel. Ja deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat iedereen jaarlijks een healing zou moeten krijgen om gewoon te zien. Waar sta ik. Dank je wel Ilja, je hebt deze ongelovige ander laten denken

Natascha de Nijs
5 maanden geleden

Vandaag heb ik voor het eerst een healing laten doen en wat een ervaring! Ilja kan op een mooie goede manier omschrijven wat ze voelt en ziet. Ik vind het zo bijzonder dat ze 'de spijker op z'n kop slaat'. Wat ik ook heel fijn vind op het gebied van hoogsensitiviteit is Het stuk erkenning, wat mij alleen al rust geeft. Ik ga zeker vaker terugkomen bij Ilja.

Ir
8 maanden geleden

Hi!
Vanmorgen een healing mogen ontvangen. Was al een tijdje nieuwsgierig naar een healing op afstand. Voelde gelijk toen Ilja aan het werk was heel bijzonder. Tintelend, warm, koud en grappig gevoel mogen ervaren! De beschrijving die ik later kreeg( tevens heel snel) was echt heel bijzonder! Wist niet dat mijn energie zo hoog op de ladder staat haha. En ook van de ketting van mijn oma van mijn moederskant, bijzonder dat dat ook op de energie werkt. Ik ervaar zeker meer rust maar vooral bevestiging.

Liefs I xx

Marilyn van Rheenen
9 maanden geleden

Lieve Ilja,

Onwijs bedankt voor de aura healing van mijn zoontje Julian. Ik heb Ilja benaderd omdat mijn zoontje (5) ontzettende woedeaanvallen had na de kerstvakantie, er was geen land mee te bezeilen. Na de behandeling werd hij een stuk rustiger en is het resultaat enorm. Hij is nu weer zichzelf en rustig โ˜บ๏ธ Dankjewel nogmaals ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜˜

Emma
een jaar geleden

Het werk wat Ilja verricht is bijzonder. Voor mij en mijn kinderen is het echt healing op diverse levels geweest. Stukje opheldering en bevestiging voor mij als hoog sensitieve moeder van drie hoog sensitieve kinderen. Het werk wat zij verricht gaat over diverse levels. De vertaling van aardse energetische overprikkeling tot hun kosmische oorsprong, vorige levens die nog niet goed zijn afgerond en de verhalen die zij zelf herinneren van de levens die zij eerder hebben geleefd en met Ilja bereid zijn om te delen.

Zo heeft mijn dochter ook geholpen om op energetisch level meer te landen in haar lichaam. Als kosmische multidimensionale wezens is het best spannend om je leven te leven op aarde en dan is daadwerkelijk landen in je lichaam nogal een uitdaging.

Mijn tweede kind, mijn zoon die zich al zijn levens herinnert en moeite heeft met grenzen stellen en begrensd worden. Dat heeft mij geholpen om daar nog wat meer op te letten met zijn opvoeding.

De jongste, zoon, had nog een vorig leven wat naar alle waarschijnlijkheid niet goed was afgerond en daardoor nog een soort van buiig wolkje over zichzelf heen had hangen. Ook kwam die energie mij vaak opzoeken dus dat was soms wat verwarrend. Die bui is nu voorbij en zijn innerlijk vonk straalt nu nog krachtiger. Dat is fijn om te zien en vult je moederhart met nog meer liefde voor je kinderen. Het is prachtig dat mijn drie kinderen nu nog meer energetisch in balans zijn en in hun kracht te zien staan.

Nadat Ilja mijn kinderen heeft geholpen heb ik ook voor mezelf Aura 5D Healing aangevraagd. Doordat je zelf al zo gevoelig bent als ouder kan het je eigen energetisch systeem overbelasten. Ze heeft me erop gewezen ook goed op mijn eigen energie te letten en niet te veel willen weggeven. Daar ben ik Ilja dankbaar voor. Ze heeft me veel gegeven, opheldering en bevestiging en voor een groot deel ook ontzorgt. โ€˜Self care is Self loveโ€™ zeg ik zo ;-)

Dankjewel lieverd. Lots of love and light to your beautiful soul!

J.
een jaar geleden

Voor mijzelf had ik eerst een 5d healing gedaan omdat ik eerst zelf wou ervaren wat er zou gebeuren en wat ilja allemaal voelde. Vond het echt treffend en merk echt zeker een verschil.
Omdat ik een positieve ervaring had gehad had ik ook voor mijn zoontje een 5d healing aangevraagd. Ook voor mijn zoontje was het treffend. Zo bijzonder dat iemand die ons niet kent ons zo treffend kan beschrijven. Ik weet nog niet wat de uitwerking bij mijn zoontje zal zijn maar hoop echt dat ik binnenkort verschil zal merken en dan vooral voor hemzelf.
Bedankt Ilja voor de reading die je ons beide heb gegeven en wie weet kom ik nog een keer bij je terug ๐Ÿ˜Š