Reactie plaatsen

Reacties

Inge
8 maanden geleden

Ilja helpt me elke keer weer en op zoveel manieren: rust terugbrengen, mij "opschonen", mezelf beter te begrijpen,etc. Ilja verwoordt vaak precies wat ik voel.
Ilja is een topper, lief, professioneel, duidelijk, oprecht en 100% aan te raden. Ik kom regelmatig bij haar terug en zal dat blijven doen. Zo fijn dat dit kan op afstand. Liefs

Emmy Pol
8 maanden geleden

Ilja heeft een 5D aura healing bij me uitgevoerd. Ik was vooraf best sceptisch maar heb ervoor gekozen in het kader van 'baat het niet dan schaadt t niet', nu ik thuis zit met burn-out klachten. Het verslag dat ik kreeg was enorm treffend, het beschrijft precies de situatie waar ik in zit. Ilja gaf aan dat ze blokkades heeft verwijderd in mijn energiestroom en inderdaad voel ik me na de healing lichter en kan makkelijker negatieve emoties loslaten. Ongelofelijk hoe dit zo'n effect kan hebben. Dankbaar!

Patricia
een jaar geleden

Wat zijn wij blij met je, Ilja!

We hebben allemaal -mijn man, onze 2 kids en ik- de 5D Aura Healing/Reading gedaan. Niet alleen voelde het goed, we hebben er ook zoveel meer inzicht door gekregen. Op een mooie manier omschrijft Ilja wat ze voelt en ziet. Haar uitgebreide verslag was voor ons alle vier zó herkenbaar. Ze weet er precies de vinger op te leggen.

Ook de wekelijkse sessies helpt een van onze zoontjes beter om te gaan met zijn multidimensionale energie. Dat is zo fijn! ❤️

Rufus
een jaar geleden

Hey ilja rufus hier ik denk dat je me wel kent hoor ik had je website gevonden echt ik vind het heel leuk en knap van je ik zou dit echt totaal niet kunnen doei en fijne dag nog

Aafke
een jaar geleden

Ik ben heel blij met Ilja ♡
Al een paar jaar neem ik contact met haar op als ik voel dat we -mijn zoontje of ik- wat extra ondersteuning nodig hebben. De Aura-Flow of Ilja's 5D Aura Healing / Reading kan ik echt aanraden. Ik merk vaak een heel andere energie als Ilja klaar is met haar werk.
Ilja is eerlijk, grappig en oprecht en een fijne steun op afstand.

D
een jaar geleden

Beste Ilja, in navolging van mijn zoon en vrouw heb ik besloten om de 5D healing te ervaren. Ik vind het bijzonder dat je zo goed kan omschrijven wat er bij iemand speelt en ook fijn dat je de energie goed kan zetten. Het inzicht heeft me geholpen en ik voel me weer in mijn kracht komen. Nogmaals bedankt voor je hulp!

Amanda
een jaar geleden

Nadat mijn zoon een 5d healing mocht ontvangen van Ilja en ik zag wat dat met hem deed in positieve zin. Heb ik zelf ook besloten deze 5d healing uit te laten voeren. Het voelde ontzettend fijn. En gaf ook weer mooie inzichten. Ook het verslag wat je naderhand krijgt is duidelijk en helder. Hier kan ik echt weer wat mee! Nogmaals dank je wel lieve Ilja

Caroline
2 jaar geleden

Hoi Ilja,
Ik wou je nog even bedanken wat je voor mijn dochtertje en mij betekend hebt..
Jij wist er precies de vinger op te leggen.. terwijl ik in het dagelijkse leven vooral het gevoel heb dat ze misbegrepen wordt. .
Het bracht veel rust in haar ❤️

San
2 jaar geleden

Wekelijks in balans komen door de healings / 5d sessies op afstand is super fijn als je hooggevoelig bent. Geeft zowel inzicht in hoe terug in eigen kracht te komen en zwakt ook negatieve gevoelens enorm af door het er te laten zijn. Ondanks ik Ilja nog nooit ontmoet heb voelt dit heel vertrouwd en kan ik zeggen dat ik enorme stappen heb gezet qua ontwikkeling op spiritueel niveau maar ook als persoon. Kortom aanrader als je balans kwijt bent en vooruit wilt komen. Liefsss!

Anoniem
2 jaar geleden

Ilja is fantastisch, eindelijk hebben we iets gevonden dat werkt voor onze dochter. Haar healings helpen onze dochter met het omgaan met haar hooggevoeligheid en (traumatische) angsten. We zijn Ilja ontzettend dankbaar en heel gelukkig dat ze op ons pad is gekomen. Ilja is echt een stralend lichtpunt voor hooggevoelige kinderen in nood. Nogmaals enorm bedankt!

Reactie via Whatsapp

12-01-2024