Reactie plaatsen

Reacties

Rufus
4 dagen geleden

https://rufus-spiritual-word.jouwweb.nl/?_gl=1*zr8rvc*_ga*MzY5NjI5OTkxLjE2ODU0NjUzMDg.*_ga_E6PZPGE4QM*MTY4NTg2Njc0My4zLjEuMTY4NTg2Njc5My4xMC4wLjA.

Patricia
6 dagen geleden

Wat zijn wij blij met je, Ilja!

We hebben allemaal -mijn man, onze 2 kids en ik- de 5D Aura Healing/Reading gedaan. Niet alleen voelde het goed, we hebben er ook zoveel meer inzicht door gekregen. Op een mooie manier omschrijft Ilja wat ze voelt en ziet. Haar uitgebreide verslag was voor ons alle vier zó herkenbaar. Ze weet er precies de vinger op te leggen.

Ook de wekelijkse sessies helpt een van onze zoontjes beter om te gaan met zijn multidimensionale energie. Dat is zo fijn! ❤️

Rufus
7 dagen geleden

Hey ilja rufus hier ik denk dat je me wel kent hoor ik had je website gevonden echt ik vind het heel leuk en knap van je ik zou dit echt totaal niet kunnen doei en fijne dag nog

Aafke
2 maanden geleden

Ik ben heel blij met Ilja ♡
Al een paar jaar neem ik contact met haar op als ik voel dat we -mijn zoontje of ik- wat extra ondersteuning nodig hebben. De Aura-Flow of Ilja's 5D Aura Healing / Reading kan ik echt aanraden. Ik merk vaak een heel andere energie als Ilja klaar is met haar werk.
Ilja is eerlijk, grappig en oprecht en een fijne steun op afstand.

D
5 maanden geleden

Beste Ilja, in navolging van mijn zoon en vrouw heb ik besloten om de 5D healing te ervaren. Ik vind het bijzonder dat je zo goed kan omschrijven wat er bij iemand speelt en ook fijn dat je de energie goed kan zetten. Het inzicht heeft me geholpen en ik voel me weer in mijn kracht komen. Nogmaals bedankt voor je hulp!

Amanda
5 maanden geleden

Nadat mijn zoon een 5d healing mocht ontvangen van Ilja en ik zag wat dat met hem deed in positieve zin. Heb ik zelf ook besloten deze 5d healing uit te laten voeren. Het voelde ontzettend fijn. En gaf ook weer mooie inzichten. Ook het verslag wat je naderhand krijgt is duidelijk en helder. Hier kan ik echt weer wat mee! Nogmaals dank je wel lieve Ilja

Caroline
5 maanden geleden

Hoi Ilja,
Ik wou je nog even bedanken wat je voor mijn dochtertje en mij betekend hebt..
Jij wist er precies de vinger op te leggen.. terwijl ik in het dagelijkse leven vooral het gevoel heb dat ze misbegrepen wordt. .
Het bracht veel rust in haar ❤️

San
7 maanden geleden

Wekelijks in balans komen door de healings / 5d sessies op afstand is super fijn als je hooggevoelig bent. Geeft zowel inzicht in hoe terug in eigen kracht te komen en zwakt ook negatieve gevoelens enorm af door het er te laten zijn. Ondanks ik Ilja nog nooit ontmoet heb voelt dit heel vertrouwd en kan ik zeggen dat ik enorme stappen heb gezet qua ontwikkeling op spiritueel niveau maar ook als persoon. Kortom aanrader als je balans kwijt bent en vooruit wilt komen. Liefsss!

Anoniem
7 maanden geleden

Ilja is fantastisch, eindelijk hebben we iets gevonden dat werkt voor onze dochter. Haar healings helpen onze dochter met het omgaan met haar hooggevoeligheid en (traumatische) angsten. We zijn Ilja ontzettend dankbaar en heel gelukkig dat ze op ons pad is gekomen. Ilja is echt een stralend lichtpunt voor hooggevoelige kinderen in nood. Nogmaals enorm bedankt!

Amanda
8 maanden geleden

Gisteren heeft Ilja bij onze zoon een 5d aura healing uitgevoerd. Dit omdat wij al zeer lange tijd tegen ongewenst en angstig gedrag aanliepen. Al jaren hebben wij een zoektocht hierin. Met soms wel resultaat en soms niet. Uiteindelijk toch de stap gezet om de 5d aura healing te doen. En daar heb ik nog geen spijt van. Na de healing was mijn zoontje super relax. Dat voelde hij zelf ook. Het bedritueel is jarenlang een strijd geweest. Maar het ging zo relax. Er is een hoop gebeurd bij hem op energetisch gebied. En dit gaat hem zeker helpen. Ilja is een zeer prettige vrouw. Het voelt echt veilig bij haar. Ook het verslag wat je krijgt is fijn. Dan kan je alles nog is rustig nalezen en laten bezinken! Ik heb er alle vertrouwen in dat we mede door Ilja weer op de juiste weg zijn gezet! Nogmaals dank daarvoor! Liefs Amanda