De klok die na een healing weer de juiste tijd aangaf

Het is november als ik bij de deur van school staande gehouden wordt door de directeur. Ze wil me zo wat vragen; of ik even tijd heb….

Ik breng mijn dochtertje de klas in en loop daarna naar haar toe. Ze vertelt me dat ze al een tijdje een klok in de lerarenkamer heeft hangen die niet naar behoren functioneert.

Of de klok staat stil, loopt voor of achter en hetgeen wat de klok zou moeten doen, de tijd aangeven doet hij niet goed. Ze heeft alles al geprobeerd om de klok goed te laten lopen; batterijen vervangen, contact gehad met de leverancier en zelfs een nieuwe klok ontvangen.

Haar vraag aan mij is of ik eens wil kijken of de klok misschien boven een aardstraal hangt.....

Mijn mond valt open van verbazing; niet echt een vraag die je verwacht van een directeur van een basisschool. Ik bedenk me dat ik ervaring heb met aardstralen, maar nog nooit in combinatie met een klok maar stoer zeg ik dat ik wel even kom kijken.  Ik besef me terdege dat dit ook een enorme kans is om te laten zien wat energie kan doen aan mensen die er (nog) niet zo mee bekend zijn. 

Sinds een jaar of 20 ben ik me zelf al ontzettend  bewust van het onzichtbare energieveld om ieder levend wezen en ook ben ik gevoelig voor elektronische velden, en mijn nieuwsgierigheid naar de klok is gewekt.

Om objectief te kunnen bepalen waar er aardstralen lopen, wil ik van tevoren niet weten waar de klok hangt. Ik vraag haar een plattegrond van de school en die ontvang ik van haar.  Op afstand met de plattegrond in mijn werkkamer meet ik uit met mijn biotensor of er aardstralen lopen en waar en ik voel dat deze door de school lopen en ook door de lerarenkamer.

We maken een afspraak en op een ochtend nadat ik mijn dochtertje naar school heb gebracht staan de directeur, de IBer en de conciërge me op te wachten. 

Met mijn biotensor loop ik door de ruimte en deze slaat uit bij een deur waarachter later de meterkast zich blijkt te bevinden. Ook bij de deur van de ingang van de lerarenkamer waar de klok hangt geeft mijn biotensor aan dat er van straling loopt. Ik kijk hoe de aardstraal loopt en neutraliseer deze ter plekke. Ook plak ik een anti-stralingssticker op de klok en zet de klok weer op de juiste tijd. 

Energetisch is alles nu goed en ik ga weer naar huis.

Een paar dagen later komt de directeur met opgestoken duimen naar me toe lopen en zegt dat de klok nu goed loopt en dat deze nog nooit zo lang achter elkaar goed gelopen heeft. Ze is er ongelooflijk blij mee en ik natuurlijk ook! 

Vanaf die tijd is de klok is goed blijven lopen, totdat de tijd verzet moest worden naar zomertijd… Ik word gebeld door de directeur met de vraag of ik nog even langs kan komen om de energie van de klok weer goed neer te zetten; sinds de tijd verzet is, is de klok weer van slag.  Ik doe wat ze me vraagt en de klok loopt weer als een trein…. 

Dankbaar ben ik dat ik een stukje bewijs heb kunnen leveren aan mensen die de werking van energie niet kenden  en dat er ook een wereld bestaat die de meeste mensen niet kunnen zien, maar die wel voelbaar is voor velen en wat ook een enorme invloed op ons kan hebben

 

Het is oktober en de herfstvakantie is net voorbij. Ik breng mijn dochter naar school en maak een praatje met de directeur en vraag of de klok nog goed loopt.

Nou, zegt ze, ik wilde je net vragen of je weer even langs kan komen voor een healing voor de klok….

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.