Hoe werkt een healing op afstand en hoe kan een healing op afstand werken?

Om goed te kunnen begrijpen hoe een healing op afstand kan werken, is het belangrijk om te weten wat energie precies is en hoe energie precies werkt.

Alles is energie; alles wat waarneembaar is heeft een eigen resonantie / trilling / frequentie, vorm of patroon . Alles wat je zintuigen zien, voelen, horen, proeven en ruiken. De mensen en de dieren, de natuur, voeding, het contact dat je maakt, de aanraking van anderen, de lucht die je inademt, het water in de oceaan en het vuur in de haard.

Ook je gedachten en wat je weet en wat je voelt... alles heeft een unieke en eigen trilling.

Als er een verstoring in je energieveld (in je aura) ontstaat, kan dit voor problemen zorgen op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau.

Zo’n verstoring kan ontstaan doordat je bv een gebeurtenis niet goed hebt verwerkt, bijvoorbeeld een traumatische ervaring door een relatie-breuk of verlies van een dierbare.

Je energieveld is door een healer te voelen en een healer kan de energie in dit veld sturen, verwijderen (negatieve energie), losmaken (energie om blokkades) en toevoegen (positieve energie), doordat de healer zich afstemt op jouw energie. 

Om te kunnen begrijpen dat dit ook op afstand werkt, is het belangrijk een stukje over kwantumfysica te weten.

In de kwantumfysica spreekt men over ‘non-lokaal’ en ‘non-duaal’, wat betekent dat je niet bij iemand in dezelfde ruimte hoeft te zijn (non-duaal) en / of niet op dezelfde plek (non-lokaal) om met de energie van die persoon te kunnen werken.

Dat klinkt heel erg simpel en eigenlijk is het dat ook. Het is niks meer en niks minder dan werken met energie via afstemming.

Door je als healer goed af te stemmen op de energie van een persoon werkt een healing even goed als je allebei op een andere plek bent (non-lokaal) en ook als je geen persoonlijk contact hebt (non-duaal).

Er zijn veel verschillende soorten healing-technieken en iedere healer heeft zijn of haar unieke manier van werken. Zelf werk ik m.b.v. mijn biotensor, maar dit kan ook met een pendel, met je handen of met kristallen. Healers doen wat nodig is voor die persoon op dat moment.

Wat is het effect van een healing?

Door een healing voel je je vaak een stuk rustiger en ontspannener. Je kunt een soort van verlichting ervaren, je meer in balans voelen, meer innerlijke rust in je lichaam ervaren en meer in je eigen kracht staan.

Mijn werkwijze:

Ik heb mijn eigen healingmethode ontwikkeld; Ilja's 5D Aura Healing / Reading. Deze healing bestaat uit 5 delen en is altijd op afstand. Als eerste stem ik me af op jouw energie via je voornaam en je leeftijd. Deze gegevens geven mij toegang tot jouw energieveld. Is er geen videoverbinding dan schrijf ik veel op wat ik later verwerkt in een reading en waar je een verslag van ontvangt. Je mag ook meekijken  via een Zoom verbinding. Dan bespreken we de healing als ik klaar ben live en kan je aantekeningen maken.

Soms is het nodig na een tijdje een herhaling te geven, omdat er veel is losgekomen of om de huidige energetisch vervuiling weg te halen of wat dieper te kijken naar ongezonde energetische verbindingen, verlammende emoties of trauma's. Want ook trauma’s zijn energie en kunnen via een healing vaak beter worden verwerkt.

En het grote voordeel om een healing op afstand te ontvangen, is dat je gewoon thuis kunt blijven en via Zoom mee kan kijken en direct de effecten van de healing kan voelen waar je ook bent op dat moment...

 

Heb je nog vragen of wil je eens ervaren wat een healing voor jou kan betekenen?

Je bent van harte welkom…

 

Liefs van Ilja