Overprikkeling en onverklaarbare klachten door aardstralen / straling

Hooggevoelige mensen zijn meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels. Dit kan o.a. sensorisch, emotioneel of energetisch zijn. Waar weinig aandacht voor is en wat ook niet zo bekend is, is dat je ook gevoelig kan zijn voor straling zoals aardstralen. Aardstralen zijn een  vorm van energie die uit de aarde omhoog komt en onverklaarbare klachten kunnen veroorzaken, mits je daar gevoelig voor bent.

Vaak ligt er dan een ondergrondse waterader en vroeger gebruikten wichelroedelopers een bepaald soort tak om juist deze plaatsen te vinden.  Want waar een waterader liep kon een put geslagen worden om water te halen.

 

 

Rond 1990 zal het geweest zijn. Ik was 17 en altijd moe en pijn in mijn rug. Ter hoogte van het schouderblad aan de rechterkant. In de ochtend ging ik naar school, maar na een paar uur was ik alweer thuis en ging ik slapen. Doodmoe was ik en ik had veel pijn in mijn rug. Bloedonderzoek wees niks uit en op röntgenfoto's van mijn rug was ook niets te zien en uiteindelijk belandde ik bij een chiropractor. Die liet iemand aan mijn hoofd hangen zodat er ruimte tussen de wervels kwam die hij dan ging kraken. Helse pijnen doorstond ik daar. Maar ik had gehoord dat het eerst erger moest worden voordat het beter ging, dus ik onderging het maar.

Totdat er een familiebijeenkomst was bij ons thuis. Echter was ik al zo moe dat ik naar bed ging voordat alle visite er was. Mijn wijlen tante Anna was er nog niet en daar was ik eigenlijk wel heel blij om. Zij was net een praktijk voor reiki gestart en ik vond dat zo vaag en ze wilde me graag helpen maar ik liet dat niet toe. Eigenlijk vond de hele familie maar raar en vreemd wat ze deed. Ze was zoals altijd fashionably late, maar stom toevallig (of niet) was de enige stoel die vrij was, de stoel waar boven op de eerste verdieping mijn bed stond.

Ze wilde graag een andere stoel, want ze zat op een aardstraal en dat vond ze niet prettig. Toen ze besefte dat ik daarboven sliep, is ze naar boven, naar mijn slaapkamer gegaan en heeft me letterlijk mijn bed uit getrokken. Ze zette me neer op een stoel, legde haar handen op mijn rug en sinds maanden werd de pijn minder…. Ik wist niet wat me overkwam; was overdonderd, beduusd, verward en ook hoopvol.

 

Ze vertelde me dat er op de plek waar mijn bed stond, 2 aardstralen elkaar kruisten. Dit was extra heftig, omdat ik blijkbaar gevoelig was voor straling en dus door die kruising van aardstralen een dubbele dosis kreeg. Ze zei me dat ze me kon helpen;  ik moest 8 keer bij haar in haar praktijk komen en dan was ik van alle klachten af. Nogal een flinke uitspraak vond ik toen. Maar omdat de pijn na al die maanden verminderde toen zij haar handen op mijn rug legde, ging ik daar graag in mee.

 

Om uit te vinden of het waar was dat ik op een kruising van aardstralen lag ging wijlen Ome Gert (die kon wichelroedelopen), in de late avond in hartje winter buiten op zoek naar een geschikte tak die hij kon gebruiken voor het zoeken naar aardstralen. Ondertussen stond de hele familiebijeenkomst natuurlijk in het teken van tante Anna en haar helende handen. De hele familie was ‘om’. Als zij mij kon helpen, dan kon ze toch wel echt wat… (wat uiteindelijk ervoor zorgde dat de hele familie klant werd bij haar)

Ome Gert en tante Anna gingen samen aan de slag en op alle plaatsen waar tante Anna aangaf dat een aardstraal liep (het hele huis zat onder) ging de wicheroelde van ome Gert naar beneden. Wij hebben de aardstralen via een speciale omgekeerde spiegel weg laten halen en ome Gert daarna laten komen om te checken of het waar was. Gelukkig ging zijn wichelroede niet meer naar beneden, dus vertrouwden wij dat de straling weg was. Hoe of wat snapten we niet, maar we snapten ook niks van de straling zelf, dus vertrouwden we gewoon. Ome Gert heeft zich later zelf ook gespecialiseerd in het weghalen van aardstralen via een koperen buis. Samen met tante Anna had hij daar een leuke samenwerking mee, want in haar praktijk kwamen veel mensen met onverklaarbare klachten die vaak veroorzaakt werden door aardstralen.

 

Na 8 behandelingen bij tante Anna waren mijn klachten verdwenen. Ze had gelijk gehad. 

Vanaf dat moment kwam ik vaak bij haar in haar praktijk. Ondertussen is het bijna 30 jaar geleden en heeft de wichelroede een update gehad. Met een pendel of biotensor kan je hetzelfde bereiken. Energie werkt altijd en overal. Waar je gevoelig voor bent en wat je als een zwakte kan zien, zoals mijn gevoeligheid voor straling in allerlei vormen, heb ik in leren zetten als kracht. Ik kan namelijk voelen of er op een bepaald adres aardstralen lopen. Ook kan ik de negatieve energie in huis veranderen naar positieve energie. Dit kan allemaal op afstand. De basis hiervan is een natuurkundig principe dat kwantumfysica heet; alles is energie. Zelf heb ik nu ook een bloeiende praktijk met het geven van healings op afstand. 

Het wil echter niet zeggen dat alle onverklaarbare klachten van aardstralen komen, maar omdat klachten van straling niet in de reguliere geneeskunde erkend wordt, kan het zijn dat je via die weg nooit de oorzaak van je klacht vind.

Zeker de gevoelige kindjes van deze tijd kunnen ook heel heftig reageren op straling of andere vormen van energie wat ook weer overprikkeling kan veroorzaken.

Heb je het gevoel dat jij of je kind gevoelig is voor straling? Ik kan je helpen om dit uit te zoeken.

Neem gerust contact met me op via deze link

 

Raadpleeg altijd een arts bij klachten, ik ben nooit een vervanging van een medisch specialist